0 Elemek

Szállítási és Fizetési Feltételek

 

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

A küldemények kézbesítése, szállítása postai úton történik. A webáruházban megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti. Rendelésedet max. 2 napon belül feldolgozzuk, majd a posta már másnap, legrosszabb esetben azutáni napon kézbesíti a csomagodat.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a MPL ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat. (Ha semmit nem kapsz az MPL-től, minket is értesíthetsz: info@qingabydalma.com) Emellett, ha a futár ütközik problémába a kiszállítás során, akkor a rendelés folyamán megadott telefonszámon fog téged keresni.

A megrendelés folyamán van rá lehetőség, hogy a szállítást egy adott napra kérd. Ezt a rendelés megjegyzés rovatában jelezheted nekünk. Amennyiben valamilyen ok miatt nem tudod átvenni a megrendelést, a futárszolgálat a következő munkanapon újra megkísérli kiszállítani az árut.

 

EGYSZERŰ FIZETÉS PAYPAL-AL

 

Mi az a PayPal?

A PayPal egy biztonságos, sokak által használt, elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban. Közvetlen bankkártyás vásárlásra biztosít lehetőséget, vagy Paypal-egyenlegről való fizetést tesz lehetővé.

Bankkártyás fizetés PayPal-on keresztül

A PayPal regisztráció ingyenes és egyszerű a www.paypal.com oldalon. Válassz PayPal fióktípust – személyes vagy üzleti -, add meg email címed, egy személyes kódot és néhány adatot. Ezután kapsz egy emailt a PayPaltól, amellyel aktiválhatod számládat és hozzárendelheted bankszámládat vagy bankkártyádat és már vásárolhatsz is! Ilyen egyszerű. Nincs más dolgod, mint a regisztráció után élvezni a PayPal minden előnyét! Biztonságosan intézheted pénzügyeidet interneten keresztül, hiszen nem kell többé idegeneknek megadnod pénzügyi adataidat!

Biztonság

A PayPal kódolja személyes pénzügyi információidat, így azokhoz csak Te férhetsz hozzá. Vásárlásaid is védelem alatt állnak, azonban ha mégis problémád adódna a rendeléseddel vagy valaki engedély nélkül használta a fiókodat, segítünk elrendezni a dolgokat. A PayPal teljesen biztonságos, hiszen szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítás védi.

KERESS MINKET

fizess biztonságosan